Impressie video

Een kort impressie wat Shake cocktails en catering in de loop van jaren heeft gedaan, het is een kleine greep van onze cocktail werkzaam heden op diversen bedrijfsfeesten, festival, publieks evenementen, workshops, prive feesten en meer..

Continue reading

Cocktailbar Autotron Rosmalen

Cocktailbar en Mini Cocktailworkshop op Beursstand Knauf

stand knauff Autotron. Op 26 november vond er in de autotron te Rosmalen een feest/beurs plaats van Bouwmaat. In een grote feestzaal werd er op de 1ste verdieping een beurs georganiseerd. Tijdens de beurs konden leveranciers van Bouwmaat zichzelf presenteren aan de klanten van Bouwmaat.

Mini Cocktailworkshop

Op de stand van Knauf werden de bezoekers uitgenodigd om onder begeleiding van onze bartenders zelf een cocktail te leren maken.aan de hand van een mini workshop kon men zelf leren shaken. Rond 21.00 was de beurs gedaan en werden de bezoekers verzocht zich naar de feest zaal te begeven. Tijdens het feest genoten 3500 personen van live optredens van Hind, Jeroen van der Boom, Diva’s of dance en Gerard Joling.Een zeer gezellige en bijzondere avond.

Love and Mariage beurs

Op 31 oktober en 1 november zijn we aanwezig tijdens de love and mariage beurs in Den Bosch, Een leuke gelegenheid om eens kennis te maken. Geen tijd? Geen nood. Op 16 en 17 januari doen we het nog eens over op de love and mariage beurs in Eindhoven. We…

Continue reading

Shake verzorgt catering in Eindhoven

Shake verzorgt catering in Eindhoven Shake verzorgt Catering Eindhoven Voor een verjaardagsfeest mochten we de complete invulling verzorgen, In de ochtend waren we al aanwezig om een tent de plaatsen en deze in te richten met sta tafels, werk buffet, geluidset, biertap, verlichting, heaters e.d. Voor de kinderen was er…

Continue reading